« tilbake

løsninger

Innovasjon og drivkraftFor å få best mulig måloppnåelse, er de løsningene som leveres skreddersydd i henhold til endrings- og utviklingsbehov. Derfor bruker InnoDriv alltid tid i forkant for å avdekke behov, for å finne det som er viktigst for kunden. Deretter designer vi programmet og syr det hele sammen, helt tilpasset.

Integrer gjerne læring inn i eksisterende aktiviteter i bedriften som firmaturer, studieturer, messebesøk, jubileumsfeiringer, julebord, sommeravslutninger. Da slår dere flere fluer i en smekk; sosialt, utfordringer og læring!

InnoDriv sin formidling gir dyp innsikt i mennesket og hvordan vi strukturelt fungerer, noe du vil ha nytte i et hvert yrke og enhver bransje. InnoDriv leverer erfaringsbasert kunnskap om innovasjon, enkle teknikker kompletterer og løfter kundeforståelsen gjennom bruk av hjernen son enorme kapasitet. Slik at deres bedrift blir fremtidens vinner.

I tillegg til at dere vil lære forbløffende enkle verktøy, direkte relevant for problemstillingene dere står ovenfor, vil formidlingen foregå på en måte som trigger alle sanser; syn, hørsel, lyd, smak og lukt. Vi bruker metaforer, bilder, refleksjonsøvelser, summegrupper og case-oppgaver. Vi skaper endring, slik at drivkraften i hver enkelt for innovasjon fører til endring i bedriften, mot nye mål og høyder. De gangene vi er sammen over flere dager, integrer vi også det sosiale programmet inn i læringen, slik at man får dobbel effekt. Edutainment.

Denne siden er designet og utviklet av Hilde Kloppbakken