« tilbake

kom igang NÅ

Tenk STORT, start i det små, kom igang NÅ.
Tenk STORT, start i det små, kom igang NÅ.

Nordmenn er født med ski på beina, sies det, likevel starter vi i det små med ett steg ad gangen når vi lærer opp den neste generasjonen. «Treningen» kommer gjerne igang raskt etter at de første stegne på egne bein er tatt. Tålmodighet er en dyd, men målet er veien, og det skapes energi.  De voksne har klare bilder i hodet av turer til topper med 365 graders panorama i full sol og gnistrende blå himmel, sammenkomster av skilek og moro, og kanskje de å ser for seg en OL-vinner?

Så når vi nordmenn på «privaten» kan tenke stort, starte i det små og komme igang så rast som mulig – hvorfor gjør vi ikke det i virksomhetene vi jobber i?

Nå vil nok mange tenke: Hvorfor i all verden skal vi det?  Det går jo greit i dag!

InnoDriv tror på at morgendagen skal forme hva som gjøres i dag i enhver virksomhet. Har din virksomhet oversikt over tid og penger som brukes på aktiviteter som ikke blir til noe? Ressurser rett i rennesteinen.

Ved å tenke STORT unngås feiltrinn og FORTRINN oppnås. Fortrinn basert på kundenes viktigste behov gjør at virksomheten når toppen og det gir gull og grønne skoger. Det er innovasjon i praksis.

InnoDriv gir mennesker bevissthet, kunnskap og verktøy:
– Visualisering av visjonen.
– Inspirere og tenne alle til å bli innovatører gjennom å tenke stort, og finne drivkraften.
– Strategi for innovasjon basert på kreativitet, samarbeid og bærekraftig.
– Skreddersydde verktøy for å;
– tenke stort;
– starte i de små;
– komme igang.

InnoDriv skreddersyr løsninger etter virksomhetens viktigste behov med det beste fra innovasjonsfaget og forankrer drivkraft.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Innovasjon
Nyskaping
Internasjonalisering
Profilering

Denne siden er designet og utviklet av Hilde Kloppbakken